ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί αδερφοί και φίλοι της Κατασκήνωσης μας,
Επικοινωνούμε μαζί σας τη στιγμή που η Κατασκήνωσή μας στη Λεπτοκαρυά βρίσκεται μπροστά στην πιο κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της, καθώς αντιμετωπίζει την κορύφωση του δικαστικού της αγώνα, εν μέσω της παγκόσμιας αστάθειας που έχει προξενήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2019 είχαμε μια δραματική εξέλιξη:
Η Κατασκήνωσή μας υποχρεώθηκε να ξεκινήσει να καταβάλλει το αστρονομικό ποσό του 1.781.214 ευρώ στον Δήμο Δίου-Ολύμπου σε 100 δόσεις των 17.812 € κάθε μήνα, ως εισφορά σε χρήμα για την (παρά τη θέλησή μας) ένταξη της κατασκήνωσης στο σχέδιο πόλεως. Παρόλο που έχουμε προσφύγει δικαστικά κατά της παραπάνω απαίτησης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η οριστική δικαστική απόφαση αναμένεται σε περίπου ενάμισι έτος από σήμερα. Μέχρι τότε, βάσει νόμου, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να πληρώνουμε αυτές τις μηνιαίες δόσεις, αλλιώς ο δήμος μπορεί να προβεί σε άμεση κατάσχεση μεγάλου μέρους της κατασκήνωσης ή/και των τραπεζικών λογαριασμών της Ε.Ε.Ε. Κατερίνης.

Σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή της ιστορίας, σας χρειαζόμαστε δίπλα μας, ώστε αυτή η Κατασκήνωση που αποτέλεσε ευλογία πανελλαδικά και διαδογματικά για τρεις γενιές από το 1954 ως σήμερα, και που σε αυτήν εμείς και τα παιδιά μας αλλά και αδερφοί από όλες τις γωνιές του κόσμου, ευλογηθήκαμε, διακονηθήκαμε, και ανανεωθήκαμε σωματικά και πνευματικά, να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της. Η δική μας γενιά βρίσκεται μπροστά στην ιστορική πρόκληση του αν το έργο αυτό θα συρρικνωθεί, ή θα αναπτυχθεί. Ο οραματισμός μας είναι, όχι απλώς η συντήρηση, αλλά η ανάπτυξη του έργου, ώστε να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά έναν χώρο-μοντέλο, που σε αυτόν να χτυπά η καρδιά μιας διακονίας που να γίνεται ευλογία σε όλες τις εκκλησίες, όλες τις αποχρώσεις, και όλα τα έθνη.
Σε αυτόν τον οραματισμό, θα μπορούσατε να μας συμπαρασταθείτε ως συνεργοί, προσφέροντας για το έργο αυτό;

Προσωπικά Στοιχεία

Στοιχεία Χρέωσης

Ποσό Δωρεάς: 50,00€